Погледнете го нашето видео

Виртуелна прошетка низ ТЦ Village

Новости...
ТЦ КАМ Village распишува оглас за вработување

Првиот регионален трговски, забавен и шопинг центар во западна Македонија KAM Village распишува оглас за вработување на лица во дел од сегментите на центарот.

Прочитај повеќе
Детска смеа и забава – Прв Велигденски викенд во KAM Village (Фото)

Насмеани детски лица, хуманитарно-продажна акција и супер поволен шопинг за родителите и купувачите.

Прочитај повеќе
 ...
Голема распродажба на Sport Vision во KAM Village

Голема распродажба на познатиот бренд Sport Vision во Трговско забавниот центар „KAM Village“, на улицата „7-ми Ноември“ (поранешен „Отекс“)

Прочитај повеќе