Игротека

Што Нудиме

Игротеката е распостранета на површина од 600 метри квадратни која задоволува сместување на поголем број на деца. Опремена е по најнови стандарди, вентиација и климатизација и светлина. Има внатрешен климатизиран простор и надворешен ден. Располага со најнова модерна соржина за децата која нуди целосна заштита при нивното играње. Ги организираме најзабавните и незаборавни детски родендени за кои комплетно се грижиме да поминат во најдобар ред, ваше е само да закажете термин. Исто така организираме многубројни настани и креативни работилници каде Вашето дете може да учи, да се дружи и забавува.