Заштита на личните податоци при користење на Facebook

КАМФУД ДООЕЛ Скопје ул. Козле бр.53/2 МА 1/11 1000 Скопје,Карпош, Северна Македонија   Подружница бр1 Трговско забавен, центар Вилиџ Вања Камчев Охрид Ул.7-ми Ноември 179,6000 Охрид Тел.046/200-479 На нашата веб страница е интегрирана компонента на Facebook. Facebook...

Игротека „Вања“ – Среќна нова 2019 година

Предновогодишни забави во игротека „Вања“  Декември 5, 2018 Охрид, 5. декември 2018 (ОХРИДПРЕС) – Од игротеката „Вања“ која работи во склоп на комплексот „Вилиџ Вања Камчев“ информираат за предновогодишните забави кои се подготуваат. – Дедо Мраз и кај нас. Се ближи...

Ресторан „Village“

Месец декември во знакот на хотелскиот ресторан „Village“  Декември 9, 2018   Охрид, 9. декември 2018 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на месец декември, хотелскиот ресторан „Village“ организира предновогодишни забави и дочек на новата 2019 година. – За таа цел, хотелот и...

Бистро „Village“ со уште поатрактивни цени

Неодоливи цени во Бистро „Village“ Охрид, 7. декември 2018 – Од Бистро „Village“, кое работи во рамките на трговско забавниот центар „Village Вања Камчев“ нудат уште поатрактивни цени за потрошувачите. – Не ја пропуштајте можноста да пробате квалитетни јадења од...
Oтворен е новиот ресторан „Бистро Вилиџ“

Oтворен е новиот ресторан „Бистро Вилиџ“

Во среда на 1-ви Август свечено се отвори новото Бистро во комплексот Вилиџ Вања Камчев. Работното време на ресторанот е од 11:00 до 20:00 часот, а на површина од 260 м2 располага со над 50 седишта за гости. Лоциран е на 250 метри од меѓуградската автобуска станица во...
Ново БИСТРО ВИЛИЏ  во „Village Вања Камчев“

Ново БИСТРО ВИЛИЏ во „Village Вања Камчев“

Во среда, на 01.08.2018 година во 11.30 часот во комплексот „ Village Вања Камчев“ ќе започне со работа новиот ресторан „Бистро Вилиџ“. Ресторанот е лоциран во комплексот „ Village Вања Камчев“ (поранешен Отекс), на 250 метри од Меѓуградската станица Охрид и 1 км од...