Неодоливи цени во Бистро „Village“

Image may contain: food

– Не ја пропуштајте можноста да пробате квалитетни јадења од менито на Бистро „Village“, сега збогатено со нови оброци и со намалени цени за целиот асортиман. Ако до сега цените беа ниски, сега се едноставно неодоливи. Проверете ја новата понуда на Бистро „Village“ на Facebook страницата. Работното време на ресторанот е од 11:00 до 20:00 часот, а на површина од 260 м2 располага со над 50 седишта за гости. Лоциран е на 250 метри од меѓуградската автобуска станица во пријатниот амбиент на комплексот „Village Вања Камчев“ (поранешна фабрика „Отекс“), информираат од комплексот.