Во среда, на 01.08.2018 година во 11.30 часот во комплексот „ Village Вања Камчев“ ќе започне со работа новиот ресторан „Бистро Вилиџ“.

Ресторанот е лоциран во комплексот „ Village Вања Камчев“ (поранешен Отекс), на 250 метри од Меѓуградската станица Охрид и 1 км од пристаништето. Истиот е на површина од 20.000 м2, со голем покриен паркинг за 300 возила.

Понудата на нашиот комплекс „Village Вања Камчев“ сега ја збогатуваме со уште една содржина: новото „Бистро Вилиџ“! Бистрото има мало но слатко мени, како и висококвалитетни оброци. Убедени сме дека најслатки ќе Ви бидат најниските цени, достапни за сечиј џеб.
Ве каниме на нашата прослава по повод свеченото отварање на 1. август 2018 год. во 11.30 часот. За првите посетители на денот на отворање следува дополнителен попуст од 50% на целата храна од 12.00 до 16.00 часот, како и бесплатно кафе во текот на целиот ден.

Вашиот
Village тим

Адреса:        ул. „7. Ноември“ бр. 179, 1000 Охрид
Телефон:      (071) 381 861
WEB:            www.village.mk
Е-mail:          info@village.mk