Месец декември во знакот на хотелскиот ресторан „Village“

 

Охрид, 9. декември 2018 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на месец декември, хотелскиот ресторан „Village“ организира предновогодишни забави и дочек на новата 2019 година.

– За таа цел, хотелот и ресторанот „Вилиџ“ подготвија неверојатни менија за кои ќе се погрижат врвните готвачи во хотелот и тоа по неверојатно пристапни цени. Интересот за хотелските пакет аранжмани е зголемен така да резервацијата е задолжителна за обезбедување место во хотелот. Гостите ќе ги забавува бенд кој ќе се погрижи атмосферата да биде пријатна, забавна и свечена, информираат од ресторанот.

Како дел од понудата ги презентираат понудите од хотелскиот ресторан „Village“.

– Дозволете за расположението на Вас и Вашите вработени да се погрижиме ние, додаваат од ресторанот кој се наоѓа во склоп на комплексот „Village Вања Камчев“ (поранешна фабрика „Отекс“).

Image may contain: text

Image may contain: text

Image may contain: text

No automatic alt text available.

Адреса: ул. „7-ми Ноември“ бр. 179, 6000 Охрид
E-mail: hotel@village.mk
Телефон: +389 46 251 621
www.hotelvillage.mk
www.facebook.com/hotelvillage.mk